Brexit diensten

Door de a.s. Brexit gaat er ook voor u als Britse exporterende onderneming veel veranderen wat gevolgen kan hebben voor uw bedrijfsvoering. In andere woorden, Brexit diensten.

Het is dan goed te weten dat er een lokale EU partner is die u terzijde staat in fulfilment ter plaatse.

Wij het Nederlandse FA, is 2 km verwijderd van Duitsland, de grootste en meest interessante consumentenmarkt binnen Europa.

Door de unieke ligging direct aan de belangrijke doorgangsroute vanuit Rotterdam richting Duitsland zijn wij in staat om op efficiënte wijze uw containers en vrachtauto’s te ontvangen.

Zowel in Nederland als Duitsland kan FA u van dienst zijn op het gebied van E Fulfilment.

Met kennis van zaken helpen wij u verder om ECHT succesvol te zijn. FA handelt als het professionele  verlengstuk van uw onderneming in Nederland en Duitsland. FA beschikt over een modern logistiek centrum en kan door haar unieke relatie met haar zusterbedrijf Rosendaal transport u ook van dienst zijn in het volume transport van UK of elders uit Europa naar uw Nederlandse AF partner.

Daarna verzorgen de professionals van FA het gehele proces van fulfilment.

*Inslag *voorraadbeheer * verzending * after sales* periodieke rapportages

Indien u meer wil weten over onze dienstverlening dan kunt u contact opnemen met Ron Claassen, manager business development FA.  Hij staat u graag te woord, inventariseert uw wensen en voorziet u van een logistieke fulfilment oplossing op maat.

Samen werken aan uw zakelijk succes in Nederland en Duitsland…dat doet u met FA… the Dutch Fulfillment Agents The Brexit Brokers!